+90 312 385 3783
ack@ankaracelikkapi.com.tr

EN 1627 Avrupa Birliği Class WK5
Hırsızlığa Karşı Güvenlik Sertifikası

HAKKIMIZDA


KURUMSAL / HAKKIMIZDA

Sadık Atik
Çelik kapı tasarımı, üretimi, satışı ve servisi konularında faaliyet gösteren şirketimiz 1993 yılında emekli metal işleri öğretmeni Sn. Sadık Atik tarafından kuruldu.
Kurucumuz Sn. Sadık Atik sahip olduğu bilgi birikimi, ileri görüşlülük ve üretim aşkıyla birlikte şirketimizin kısa sürede Türkiye’nin önde gelen çelik kapı şirketleri arasına girmesini sağladı. 

Şirketimiz kuruluşundan bugüne kadar geçen sürede müşteri memnuniyetini daima en önde tutup, yeni teknolojileri yakından takip ederek büyümesini sürdürdü. Şirketimizin sektörde kazandığı başarıya layık olmak için bundan sonra da çizgisinden sapmayacağına emin olabilirsiniz.

Kurulduğu yıllarda üretimine Ankara Ostim sanayi bölgesinde başlayan şirketimiz 2009 yılında yaptığımız atılımla birlikte Ankara – Eskişehir karayolu üzerindeki 27.000m2 alan üzerine kurulu 4000m2 lik kapalı alana sahip, geniş ve modern makine parkını içeren fabrikasında, son teknolojik imkânlardan faydalanarak üretimini sürdürmektedir.

Ankara Çelik Kapı satış faaliyetlerini Ankara Ostim satış mağazasında, Ankara Bauhaus yapı marketlerde, Konya, İzmir, Nijerya, Gana ve A.B.D. satış temsilcileri ile sürdürmektedir.

Son yıllarda artırarak sürdürdüğümüz yurt dışı satışlarımız ile ürünlerimizin dünyanın birçok ülkesine ulaşmaktadır. Fransa, Almanya, A.B.D., Katar, Avusturya, Rusya, Azerbaycan, Irak, Suudi Arabistan, Nijerya, Afganistan ve Tacikistan  gibi bir çok ülkeye yaptığımız ihracatı artırarak sürdürmek ve Türk mallarının sektörümüzde uluslar arası temsilcisi olmak en büyük hedefimiz.

Ankara Çelik Kapı olarak 2013 yılında aldığımız “DIN EN 1627:2011 Class 5 Seviyesi Avrupa Birliği Hırsızlığa Karşı Güvenlik Sertifikası” ile Avrupa’nın en sağlam çelik kapı firmalarından birisi olmaya devam ediyoruz. Bunun yanında her yıl düzenli olarak yenilediğimiz Türk Standartları Enstitüsü Hizmet Yeterlilik, Hırsızlığa Karşı Güvenlik ve Yangın Dayanım Belgeleri ile kalitemizi daima güncel standartlarda tutuyoruz. 

Siz değerli müşterilerimizin en kaliteli ürünlere ve en tatmin edici hizmete layık olduğu bilinciyle hizmetinizdeyiz.

Saygılarımızla,
Ankara Çelik Kapı Yönetim Kurulu